Smakelijk! De podcast van Petra Possel 11: Leonardo Pacenti en Maud Moody praten met Petra Possel over hun pastaboek

Maud Moody en Leonardo Pacenti zijn de eigenaren van het bijna 40-jarige Italiaanse restaurant Toscanini in Amsterdam, één van de meest spraakmakende zaken van de stad. Ze praten met host Petra Possel over hun recente  kookboek ‘Toscanini: Pasta‘, over de schoonheid van de Italiaanse keuken en haar ingrediënten en de gerechten uit hun jeugd.

Keukenprins Pieter kookt een inzending van een luisteraar uit haar jeugd: pasta gummetjes, een wonderlijk gerecht met tofu.

Trouwens: wil je zien hoe chef Leonardo Pacenti kookt? Kijk dan naar onze vriend van de show foodtube.nl, daar staan de filmpjes met Leonardo op.

Nieuwsgierig naar het recept tagliatelle met cacao en gebruinde salieboter?

Nieuwsgierig naar het recept pasta “gummetjes” van luisteraar To Wiersma?

Scroll naar boven