Smakelijk! De podcast van Petra Possel 39: Hugo Kennis, TV-kok, praat met Petra Possel

Chef-presentator bij het TV-programma Eigen Huis & Tuin – Lekker Leven   Hugo Kennis praat met host Petra Possel over een mooie serie bij 24 Kitchen over het Franse leven en het Franse eten: Hugo Maakt Kennis / Frankrijk. Dure t-shirts, koken voor localo’s, het seksleven van slakken, de Apéro, kaas maken in de Jura: alles komt voorbij op niet-gebaande paden dwars door Frankrijk.

Hugo brengt een eerbetoon aan zijn held Anthony Bourdain maar ook aan zijn leermeester Sjef Hoevenaars van De Rooi Pannen voor de toen jonge Hugo als kok-in-opleiding.

Koken = mindfulness

Kookboekenkenner Karin van Munster bespreekt het nieuwste boek van Yotam Ottolenghi Comfort, jawel over comfort food. Via de moeder van Karin van Munster komt Ottolenghi tot een revival van de Italiaanse crespelle. Of zoiets. Flensjes op de wijze van pasta!

Keukenprins Pieter bereidt kaasjavaantjes van banketbakker Cees Holtkamp en een recept uit Ottolenghi’s nieuwe boek Comfort – Kip met Stephs specerijen (jerk chicken).

Met dank aan onze Culinaire Honing Vriend: de Traay

Wil je ook Culinaire Vriend worden? Mail dan met advrteren@smakelijkpodcast.nl.

Scroll naar boven